A TRIAS rendszer bemutatása

A TRINITY cég által fejlesztett rendszer az elmúlt több mint 20 év ügyfél igényei és a befektetési piac elvárásai alapján organikusan fejlődött. A kialakított széles körű funkcionalitás teljesíti az MNB elvárásokat. A TRIAS alkalmazás moduláris felépítésű, Magyarországon egyedülállóként az azonnal bevezethető („off-the-shelf”) szoftver fejlesztési filozófiát követi. Megfelelő hardver környezetre telepítve a költséghatékony Oracle Standard Edition2 adatbázis kezelő technikai előnyeit nyújtja Ügyfeleink részére: magas rendelkezésre állást, nagy számító kapacitást és biztonsági funkciókat. A TRIAS rendszer felhasználói szempontból rugalmas, megengedő (pl. másolások lehetségesek). A speciális ügyfél igények – az alkalmazáson végig-vezetett négyszem-elv, hozzáférés finom testreszabásával – könnyen paraméterezhetők az új generációs Windows 10=< kompatibilis kliensben.
A digitalizációs és robotizációs elvárásokat az automatikus árfolyam és számla betöltések, SWIFT üzenetek kezelése, főkönyvi feladások funkciókkal támogatjuk, jelentősen csökkentve ezzel az élő munka ráfordításokat.

A TRIAS mint Legacy rendszerből a szükséges MNB adatszolgáltatások, Európai Uniós riportok (pl. ESMA, AIFMD) valamint további egyéni ügyfél jelentés igények könnyen kinyerhetők igény szerinti formátumban (pl. xls.; xlsx.; xml.).
Ügyfeleink elégedettségét az alábbi szolgáltatásokkal biztosítjuk:
– szerződésben rögzített SLA szintek biztosítása
– a fejlesztési igények megvalósításához szükséges üzleti tanácsadás
– a rendszer cseréhez migrációs ill. bevezetési (oktatás, kiemelt készenlét) szolgáltatás

Keresse a TRINITY-t, reméljük Önt és cégét is rövidesen üdvözölhetjük elégedett TRIAS felhasználó ügyfelünként!